Kattryd

Alla inlägg den 4 maj 2012

Av Camilla - 4 maj 2012 08:21


 Efter några dagar vid havet så känns det som förrådet är påfyllt och iallafall knoppen känns som en nyladdad energibomb. Solen gör ju sitt också såklart, premiär för shorts har det varit de sista dagarna och de vita benen har fått lite vitaminer de också. Hoppas hoppas kroppen kan hålla sig lite i schack nu för det känns ändå som det har varit en hyfsad period nu....!


    


 Nisse som fick följa med matte på en roadtrip va ganska nöjd med en liten tripp till havet han också, när matte anlände till Sammels Gård och lastade ut det lilla djuret så ställde han sig, kollade av läget och så...jaha vi var här igen...ja det är ju som ett andra hem för pållarna här på Kattryd....tack till mina vänner där som så gästvänligt tar emot mig och pållarna. Det blev en tur ner till stranden direkt efter urlastning och vi hade en hel lång 5 km strand alldeles för oss själva och energin flödade, lukten och brisen från havet gjorde den gamle mannen alldeles pirrig i hela kroppen...mmmmm!!!


   

 Premiär för utomhusträning hade vi igår och vädret kunde vi ju inte klaga på....nej inte heller hästarna som glatt hoppade såååå fint allihopa. Min lilla Muffins fick vara med de stora pållarna och det gjorde hon väl med väl godkänt, startade upp med att nästan trilla av då ponnisarna inte hade lämnat paddocken när vi kom in, så den lilla bruna hon taggade upp och gjorde levader så matte knappt höll sig kvar....jisses...i min ålder är det ju så att man får inte trilla av...hehe....ja om vi nu ska prata om att 27 är en ålder...hehehe!!! Men när vi väl började hoppa så taggade hon ner lite och visst gick det fort men hon är jäkligt rapp i både huve och ben så det gick som en liten dans, N höjde lite och vi fick känna på lite större hinder men det bekom inte damen....så nu väntar nya utmaningar till helgen...




 Klockan går fort när man har roligt och jag har egentligen jättemycket att skriva om men det får inte rinna iväg och jag måste ta tag i bestyren innan mina kollegor kommer hit....en dag på Kattryd med workshop....så ha en riktigt go helg govänner och sköt om er.....tjingeling!!!!  

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards